Fall / winter armparty

God morgen :-D Her om dagen lagde jeg noen nye armbånd som jeg vil vise dere! Nå som høsten er her og vi går mot vinteren, bytter jeg gjerne ut mitt sommerlige armparty med noe litt mer nøytralt og mindre fargerikt. Jeg syns friendshipbracelets og fargerike perlearmbånd passer bedre om våren og sommeren, men det er jo smak og behag ;-)

Mine favorittfarger til høsten er definitivt rosegull og gull. Jeg skulle aller helst hatt alt tilbehøret mitt i rosegull, haha, men det har jeg altså ikke.. Alle disse charmsene er fra ebay :-D

Som dere vet, så elsker jeg denne klokken min fra Fossil. Jeg syns den er så utrolig fin! Og ikke minst syns jeg disse armbåndene passer perfekt til den.

Min favoritt blant disse armbåndene, er hånden i rosegull. Den har allerede fått fast plass nedenfor klokken min, så den kommer dere til å se mye av :-D I tillegg til slike minimalistiske armbånd med charms, liker jeg også veldig godt chunky "lenker". Jeg har bestilt meg et utrolig fint et i rosegull (sjokk) som venter på meg i London når jeg kommer dit!

Hva syns du om armbåndene, og hva slags armparty liker du denne høsten?

- Christina

  • Annet

Liker

Kommentarer