Eyelash Extensions

God søndag! Har dere en fin og avslappende dag? Det har hvert fall jeg! Vi var ute i går og hadde det kjempegøy, men det har resultert i hodepine i dag selvfølgelig. Jeg vet forresten at det har vært litt tynt på bloggfronten de siste dagene, men jeg har planlagt en del innlegg til uken som kommer så da blir det forhåpentligvis bedre :) Ikke har jeg tonnevis med skolearbeid den kommende uken heller, så det er veldig deilig! Da blir det mer tid til blogg og andre morsomme ting.

På fredag var jeg og satt på vippeextensions! Åh, jeg hadde dette for et par år siden og var superfornøyd, men gadd aldri å fortsette fordi det er så dyrt å opprettholde i Norge. Ikke hadde jeg planer om å gjøre det igjen heller, men da jeg så hvor fine vippene til Maria var, måtte jeg bare gjøre det jeg også. Jeg gikk til samme damen som henne, og hun var bare superflink. Skikkelig nøye og veldig opptatt av at resultatet skulle bli slik jeg ville ha det.

Jeg ville ha naturlige vipper, samtidig som jeg ville ha litt lengde på de. Jeg gikk egentlig for samme look som løsvippene jeg har skrevet om tidligere (her) gir! Jeg er så utrolig fornøyd og jeg kan ikke fatte hvor deilig det er å slippe maskara! På disse bildene har jeg på meg eyeliner og maskara nede, men that's it. Ikke noe maskara, og det kommer jeg heller ikke til å bruke, da det kan gjøre at vippene sitter dårligere.

Tar man godt vare på de skal de visst klare å sitte på opp til 5 uker før det trengs refill, og da er jeg imponert! Sist jeg satt på måtte jeg fylle på igjen etter 2-3 uker, så alt over tre uker imponerer meg nå. Jeg har mine vipper i medium / thick tykkelse og har både 9, 10, 11 og 12 mm i lengde (fra innover og ut). Jeg syns lengden ble kjempefin og jeg er utrolig fornøyd med hvor fine, lange og tette vippene ser ut. Kunne ikke vært mer fornøyd, jeg! Dette kommer jeg til å fortsette med, for dette er en luksus jeg virkelig syns er verdt hver krone.

Hva syns du om vippene?
Flere som er hektet på vippeextensions? Hihi!

  • Annet

Liker

Kommentarer