En dagstur bort fra storbyen

Jeg har lenge hatt lyst til å komme meg unna London sitt storby-leven og mas, og bare ta en kjøretur ut på landet og se hvor veien tar meg. Noen ganger er det alt man trenger- vind i håret og uendelige muligheter fremfor seg sammen med gode venninner. Selv om det frister svært mye å stikke av og ta all verdens fri fra universitet, skoleoppgaver og eksamener, må en likevel prøve å være fornuftig. Kanskje en dagstur eller helgetur også kunne gjort samme susen.

Mange har anbefalt meg å ta en kjøretur fra London til Brighton. Det er da selvfølgelig ikke bydelen Brighton i London jeg mener, men byen Brighton langs kysten i sør-England. Brighton har faktisk ikke vært en by så altfor lenge, bare siden 2000. Den har derfor fremdeles litt av sjarmen som mindre steder har, med sin lange kyst og idylliske gåturer på piren. Likevel er Brighton også kjent for kule barer, skikkelig funky butikker, boutiques, og store shopping-parader, noe jeg allerede vet. Jeg har jo vært der på dagstur, men en helg i denne byen må bare være helt fantastisk!

Kjøreturen skal visst ikke ta mer enn to timer, og utsikten etter at en kommer ut fra London har jeg hørt er nydelig. Blant annet kjører en forbi Weald som har typisk engelsk ?countryside? atmosfære. I tillegg kjører en forbi nasjonalparken South Downs, som virkelig gir en følelse av frihet. Det er noe annet å ta en ordentlig roadtrip, enn å sitte halvsovende på en buss slik som jeg gjorde sist..

En ekte roadtrip og weekend borte fra London med venninner høres helt perfekt ut- men blir litt vanskelig uten en bil til rådighet. Jeg har derfor i det siste lagt merke til Honda sine nye biler, accord og Honda insight, som ser skikkelig lekre ut. Bilene skal være gode å kjøre på landeveier og i storbyer, altså helt perfekte for meg og mine fremtidige kjøreturer til Brighton og rundt om i England.

Har du vært på biltur rundt i England før? :-D

- C

Innlegg i samarbeid med Honda.

Liker

Kommentarer