Ed's Easy Diner

God fredagsmorgen! 

Her kommer et lite Londontips, nemlig en skikkelig amerikansk diner! Åh, så mye godt det var på menyen her.. Dette er faktisk en kjede som finnes flere steder i London, blant annet på West End / Trocadero (rett ved Piccadilly Circus), Mayfair og i Soho. Ed's Easy Diner er en retro-amerikansk diner i ekte 50-tallsstil. Jeg følte faktisk at jeg var med i Grease der jeg satt! Så utrolig gjennomført.

SÅ utrolig mye godt på menyen! Jeg var stappmett på mat, så det ble dessert på meg. Mmmm, Ed's shake er visst kjent, og det skjønner jeg godt. Den var supergod! Chocolate shake with malt (jeg vet ikke helt hva det er da?) smakte vi på alle sammen, og var enige om at den var himmelsk. Men til gjengjeld veeeldig mektig..

Søte sitater på veggene!

Henriette var den eneste som bestilte mat; cheese fries with bacon. Oh my God dere, hvor godt ser ikke dette ut?! Neste gang må jeg prøve det, men uten bacon. Kanskje chili cheese fries.. Åh, jeg får vann i munnen av å tenke på det, hehe.

De andre jentene spiste pancake stack med sjokoladesaus (evt. sirup) og vaniljeis.

Mens jeg bestilte Double Berry Sundae. Sjekk denne da! Herregud så god.. Det er vaniljeis, krem, jordbær, blåbær og sjokoladesaus. Egentlig skulle det være jordbærsaus på, men jeg syns det hørtes bedre ut med sjokoladesaus, så jeg bestilte det. Jeg syns det smakte himmelsk hvert fall :-D Denne skal jeg ha igjen!

Retro brusmaskin. Hvor søt!

Where? 19 Rupert Street, W1D 7PA, London
How to get there? Ta tuben til Piccadilly Circus (Piccadilly line og Bakerloo line). Restauranten ligger i en sidegate rett ved Piccadilly Circus.
Prices? Ca 6 pund for en burger (pluss / minus). Fries må kjøpes ved siden av (tror jeg), og koster 3 pund for vanlig. Desserter og shakes ligger på rundt 4 pund.

Jeg anbefaler virkelig Ed's Easy Diner! Åh, all maten så ordentlig god og fersk ut, ikke noe ferdiglaget her i gården. Neste gang skal jeg definitivt bestille mat, så foreløpig kan jeg jo egentlig bare snakke for dessertene, som var himmelske. Hyggelige mennesker som jobber der også, og greie priser. Tommel opp!

Har du vært på en av Ed's Easy Diner restauranter?

 

- C

Liker