eBaytips: iPhone cases

God morgen!

Wohooo, det er endelig fredag, men for min del er ikke helgefølelsen helt her ennå. Jeg skal på jobb klokken 3, også skal jeg på jobb igjen i morgen klokken 8. Men etter 3 i morgen er mine tre uker med masse jobbing offisielt over, og til neste uke skal jeg faktisk bare jobbe tre dager! WÆH! Det blir litt deilig, må jeg innrømme, selv om det har vært overraskende greit å jobbe seks dager denne uken.

I dag vil jeg komme med et lite tips til dere, nemlig en butikk på eBay som selger deksler til iPhone! Er det bare jeg som er på evig jakt etter kule og annerledes deksler? Endelig har jeg funnet en fin side, og jeg som elsker eBay, syns det er helt supert at man kan bestille derfra. De har nemlig en nettbutikk, men de shipper bare til USA, så da fant jeg de på eBay i stede. Genialt, for her kan du jo betale med Paypal, som gjør hele kjøpet veldig trygt.

De fleste dekslene koster $12.99, noe som tilsvarer 77 kr, og de shippes fra LA. Du kan velge mellom gjennomsiktig, svart og hvit ramme rundt dekslene på de aller fleste, noe som er et stort pluss spør du meg. Jeg kommer til å bestille med hvit ramme, i og med at jeg har hvit iPhone :-) De har delsker til både iPhone 4/4s og 5, i tillegg til mange andre telefoner. Men alle jeg har valgt ut her er iPhone 5, da det er det jeg har.

Jeg syns det er såå mange fine deksler der, og har allerede lagt to stk i handlekurven. Noen som vil gjette på hvilke to jeg skal bestille? Stikkord som går igjen her er helt klart hodeskaller og drømmefangere, men det er mye annet fint også, som dere kan se. I'm in love! Jeg elsker at iPhonen min ser fin ut, hihi.. Butikken på eBay finner du HER.

Hva syns du om dekslene? Hvilket likte du best? :-D

- C

  • Annet

Liker

Kommentarer