Dstrkt

I går var Stine og jeg som sagt på Dstrkt (uttales District) sammen med Lauren, som vi har blitt kjent med tidligere på byen. Dstrkt har stått på listen min over utesteder jeg vil på, så jeg var kjempefornøyd da det ble til at vi skulle dit! Vi tilbragte faktisk hele kvelden vår på VIP-en på Dstrkt, og jeg må bare si en ting; jeg tror jeg har fått en ny favorittklubb! Utestedet er kjempestort i forhold til for eksempel Movida og Cirque du Soir, og det er visst en av klubbene i London som bruker mest penger på interiør. Noe som syntes, det var så fint der!

Bildene ble ganske dårlige, for det var fryktelig dårlig lys, så jeg fikk ikke tatt ordentlige bilder som viser de fine sofaene. Men de var såå fine! I tillegg var det et show der i går som heter The Secret Garden Show Pre-Cannes, med dansere kledd i hvite (små) kostymer. Musikken var også skikkelig bra der, og akkurat som på Cirque du Soir tar det ordentlig av klokken 12 der.

Verdens søteste kopper! Til og med shotteglassene er en miniatyr av de store koppene der. Ligner på latte-koppene jeg har, haha.

Og jeg må bare fortelle dere dette.. I og med at vi var på VIP-en, var det eget toalett til VIP-avdelingen!! Det er det fineste toalettet jeg har sett i hele mitt liv, haha! Det var gigantisk, såå fint og selvfølgelig helt rent. Der skulle jeg tatt bilder, haha.

Sjekk den gigantiske flasken med vodka på det blå "hjulet"! Det sto ikke på at det var for lite å drikke på hvert fall..

Prices? Jeg tror det vanligvis koster 20 pund å komme inn, men jeg er ikke helt sikker, for vi betalte ikke. Drinker vet jeg heller ikke prisen på, men tipper det er som de andre stedene; ca 15 pund.
Where? 9 Rupert Street, Piccadilly Circus, London.
How to get there? Ta undergrunnen til Piccadilly Circus, så er det rett inn i en av sidegatene!

Åh, vi hadde det såå gøy, og det var den perfekt siste-ordentlige-helgen i London før vi flytter hjem til Norge igjen. Jeg gleder meg allerede til å dra hit igjen til høsten :-D So much fun! Etter vi hadde vært her, dro vi videre på BLC, men det kommer et eget innlegg om det så dette ikke blir så fullt, haha.

Har noen av dere vært på Dstrkt kanskje? :-D

- C

Liker

Kommentarer