Drinkrecipe: blueberry mojito

I dag kommer det tips til alle mine lesere over 20 år (evt. 18 år), nemlig en drinkoppskrift! Det har jeg aldri publisert her på bloggen før, men jeg må bare dele denne med dere, for den ble så utrolig god! Nå er det jo helg i tillegg, og noen av dere skal kanskje ut? Vel, i så fall må dere prøve ut denne drinken! Jeg har for så vidt noen flere oppskrifter på lur dersom denne faller i smak. Du kan selvfølgelig bruke denne oppskriften med en annen smak enn blåbær, eller sløyfe bærene og bruke vodka uten smak! Da får du en vanlig mojito.

Til ett glass blåbær mojito trenger du: ? 4 cl / 0,4 dl blåbær vodka (jeg brukte Smirnoff blueberry vodka) ? saften av 1 lime ? 1 ts sukker (lag sukkerlake med bittelitt vann) ? mynte ? blåbær ? sprite / 7up / club soda.

Lag sukkerlake av sukker og litt vann, la denne avkjøles før du mikser drinken. Knus sammen saften av en lime, mynteblader (valgfritt hvor mange) og sukkerlaken i en kopp. Ha isbiter i glasset, og hell vodkaen i et highballglass, samt ha over lime, -mynte og -sukkerblandingen før fyller resten av glasset med sprite. Til slutt kan du pynte det hele med litt blåbær.

En supergod, og ikke minst enkel drink å lage! Jeg pleier å følge denne oppskriften, men gange den opp så jeg har med meg masse når jeg drar på vors så jeg slipper å sitte der med alle ingrediensene. Da har jeg den ferdigblandet på forhånd, mye enklere! Men følg oppskriften med målene, slik at drinken ikke blir for sterk. Jeg er så utrolig lei av vodka blandet med cranberryjuice og appelsinjuice at det halve kunne ha vært nok. Selv om det tar litt ekstra tid å mikse en litt bedre drink, er det absolutt verdt det!

Har du noen gode drinkoppskrifter til meg? :-D
NYT og god lørdag!

  • Annet

Liker

Kommentarer