DIY peplumskirt

Jeg elsker denne typen skjørt, men i stede for å gå til innkjøp av et, bestemte jeg meg heller for å sy et selv. Hvorfor? Det er mye morsommere å ha på seg noe man har lagd selv, og det ble mye billigere enn å kjøpe ett! Dette skjørtet kom på ca 9 pund (85 kr) i materiale, og så har jeg jo brukt litt tid på å sy det, men absolutt ikke altfor mange timer. Jeg lagde det nesten ferdig på søndag, mens i går brukte jeg bare en times tid på å gjøre det ferdig. Sånn bortsett fra at jeg trenger litt trening i å sy glidelåser, er jeg veldig fornøyd; jeg elsker stoffet og det ble akkurat sånn jeg hadde sett for meg!

Jeg lovet jo egentlig at jeg skulle lage et steg-for-steg innlegg neste gang jeg skulle sy et skjørt, men fordi jeg nå prøvde meg på en variant jeg ikke har lagd før, ville jeg ikke gjøre det. Men neste gang lover jeg at jeg skal få det til :-) Jeg har tatt utgangspunkt i samme mønster som skinnskjørtet mitt er i, men jeg har lagt glidelåsen på siden, lagd baksiden av skjørtet lengre og litt avrundet, i tillegg til å sy på en peplum / volang.

Jeg ser for meg at dette skjørtet er perfekt til alt fra strikkegenser til sweatshirts til en kul t-shirts til finere topper. Åh, gleder meg til å bruke dette til både fest og hverdags! Jeg er jo så glad i å gå med skjørt og kjoler om høsten og vinteren, så et skjørt som passer perfekt inn i garderoben min er alltid velkommen. Her ser du et eksempel på hvordan jeg vil style det i dagens høstvær. Kan jo fint brukes om sommeren også, med en magetopp for eksempel.

Hva syns du om skjørtet? Og hvordan ville du stylet det?

  • Annet

Liker

Kommentarer

Related posts