DIY pearl choker and bracelet

Wohooo, ENDELIG en ny DIY-guide på bloggen!! Hvor lenge siden er det siden sist? Det tør jeg nesten ikke å tenke på engang.. Det er en skam, jeg elsker jo å drive med dette. Men i London blir det bare nedprioritert, både fordi jeg ikke alltid vet hvor jeg skal få tak i materiale til prosjektene mine, og fordi jeg vil prioritere andre ting. Men til gjengjeld er det da ekstra gøy å komme hjem til Norge og drive med dette! Denne uken har jeg vært kreativ med noe omtrent hver dag, og det er jo så gøy. Jeg gleder meg masse til å vise dere alt jeg har lagd, og i første omgang skal jeg vise en liten guide på en slags perle choker og et matchende armbånd. Fremgangsmåten er så enkel at det nesten er latterlig!

<

Du trenger:
Ståltråd i sølv eller gull
Smykketang til å klippe av ståltråden, og evt. til å forme den
Fire store perler (to til armbånd og to til halssmykke)
Superlim

Slik gjør du:
01. Mål opp hvor lang du trenger ståltråden til å være rundt håndleddet ditt og rundt halsen din.
02. Klipp til med en tang og form i ønsket form.
03. Ha superlim i hullene på perlene, før du trer de på endene av ståltråden. La ståltråden være litt nedi perlen, ikke la den gå helt igjennom. Da kommer du til å se enden på tråden, og det er ikke særlig pent.
04. La tørke i minst ett døgn slik at perlene holder seg ordentlig på plass.

- DIY pearl choker and cuff bracelet -

Easy peasy, eller hva? Og jeg elsker det simple og rene uttrykket både armbåndet og halssmykket gir! Jeg elsker perler og kommer alltid til å bruke det, uansett hva som er på moten, men dette er jo en veldig trendy vri på et perlesmykke og et perlearmbånd. Minimalistisk, men samtidig ikke. Jeg elsker det! Neste på planen er å prøve meg på en ring i samme stil og med samme fremgangsmåte, jeg må bare få tak i noen passende perler.

Hva syns du?

  • Annet

Liker

Kommentarer