DIY oppslagstavle

God morgen!

Dere som følger meg på instagram (@christinaparrington) har allerede sett denne, men jeg vil dele den med alle dere andre her på bloggen også! Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det, så jeg kaller det en oppslagstavle, haha. Supergøy å lage, og ikke minst syns jeg den ble kjempefin! Passet perfekt inn på rommet mitt i London. Det ble litt dårlig med steg-for-steg bilder, men det er så enkelt at jeg skal prøve å forklare allikevel.

Du trenger:

· En (gammel) ramme
· Mykt stoff, f.eks fleece lignende
· Linstoff i naturfarge
· Lim
· Saks
· Teip
· Maling

Jeg kjøpte dette bildet i Camden for bare 10 pund. Rammen er veldig gammel, men det er litt av sjarmen, syns jeg! Det er hvert fall looken jeg var ute etter. Ta ut bildet, og sett i gang med maling av rammen. Jeg måtte male to strøk, pluss ett siste strøk litt her og der hvor gullmalingen skinte litt for mye igjennom.

Mens malingen tørker, klipper du stoffbitene slik at de passer til platen som hører til rammen. Det myke stoffet (fleece) limer du rett på platen, og deretter limer du linstoffet utenpå der igjen. Når rammen er tørr, er det bare å feste platen med stoffet på rammen (jeg måtte bruke teip), og voila!

På tavlen kan du henge hva du vil; jeg hang bare opp dette for å vise dere. Ellers har jeg planer om å printe ut noen koselige bilder i polaroid-look og henge opp, samt masse annet søtt dill dall. Dette er jo den perfekte inspo-tavlen, hvor du kan henge alt mulig av fine, inspirerende ting du finner her og der! Tavlen hang jeg over sminkebordet mitt, og der syns jeg den passet perfekt!

Hva syns du? You like? :-D

- C

  • Annet

Liker

Kommentarer