DIY leather skirt

God morgen!

Her kommer det bilder av skinnskjørtet jeg har sydd :-D Som sagt ble jeg veldig fornøyd, det sitter som et skudd og ble akkurat sånn jeg ville ha det. Jeg sliter veldig med å finne skjørt som sitter i livet, men nå som jeg kan sy har jeg jo det perfekte utgangspunktet for å ta saken i egne hender! Er det noen som husker at jeg sydde et tweedskjørt i våres? Dette er samme mønsteret, så skjørtet er helt likt bortsett fra stoffet, selvfølgelig. Jeg lagde også dette litt lengre, for jeg syns det første ble for kort. Dette er det andre skjørtet jeg syr, så det er veldig gøy at jeg får det til nå! Neste gang jeg skal sy et slikt skjørt vurderer jeg å lage et steg-for-steg innlegg, hvis noen er interesserte i det?

Uff, jeg ser nå at fôret henger litt nedenfor skjørtet, så please ignore it! Skal fikse det asap, men jeg trodde det skulle være kort nok.. Jaja. Jeg har sydd hele skjørtet helt selv, bortsett fra glidelåsen, for sist gang jeg prøvde å sy på den ødela jeg symaskinen (haha), så jeg turte ikke å prøve igjen. Men akkurat det kan jeg egentlig, altså!

Jeg gleder meg veldig til å vise dere skjørtet i antrekk fremover, og jeg har planlagt flere allerede. Skal prøve å ikke bruke det så veldig ofte de neste dagene da, haha, jeg har en tendens til å ville det.. Også har jeg kjøpt inn stoff i flaskegrønt og marineblått til nye twisted jersey skirts, som jeg skal få sydd meg i løpet av helgen. Jeg tror jeg har fått dilla på å sy skjørt, jeg! Men det er jo så utrolig morsomt, også blir det akkurat som jeg vil ha det.

Hva syns du om skjørtet?

  • Annet

Liker

Kommentarer