DIY julekrans

God morgen og god søndag! Jeg vet at bloggingen er litt dårlig om dagen, men etter at eksamen er over på tirsdag er jeg tilbake for fullt. I dag derimot, har jeg forberedt noen innlegg til dere så det ikke skal bli så kjedelig her! I fjor hadde vi juleverksted, og da lagde jeg denne kransen som jeg ikke har vist frem på bloggen før. Dette er jo en god idè å gi bort i gave også, og jeg syns absolutt ikke det er for sent og lage en krans nå, det er jo bare 8.desember!

Det er veldig enkelt, og du trenger bare: en krans og diverse pynt (jeg har brukt blondebånd, stjerner, kongler og tre "anheng").

Konglene og båndene kjøpte jeg i en pakke på Panduro, og det samme med anhengene som var i en egen pakke. Kransen husker jeg ikke helt hvor er fra, men som sagt lagde jeg jo denne i fjor, så alle disse sakene er fjorårets. Tipper man kan finne noe lignende på Panduro i år også, da!

Alt du gjør er å tvinne båndene rundt kransen, feste stjernene der du vil, det samme med konglene og til slutt henge på engelen, englevingene og hjertet. Enklere blir det jo nesten ikke! Du kan selvfølgelig bruke andre pynteting også; her er det bare fantastien som setter grenser. Litt grønt og rødt på i form av blomster og planter kan også være fint, dersom du heller liker den tradisjonelle julepynten. Jeg har hengt denne på ytterdøren, og det ble såå fint!

Så vil jeg bare nevne at pappaen min har bursdag i dag, så GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN PAPPA!?

Hva syns du om kransen?

  • Annet

Liker

Kommentarer