DIY iPhone case

Hei hei!

Nå er det fryktelig lenge siden jeg har kommet med et DIY-innlegg her på bloggen, faktisk ikke siden før jeg flyttet til London.. Jeg lover å prøve å bli flinkere, men det er så mye annet jeg vil / må prioritere her, hehe. I dag skal jeg riktignok slå til med et DIY-innlegg, og vise dere hvordan jeg laget iPhone casen til iPhonen min som jeg så vidt viste frem i innlegget på søndag. Det er i grunn veldig enkelt og veldig billig, så dette er noe jeg anbefaler å gjøre dersom du liker å bytte utseende på iPhonen din ofte (eller bare er fattig student som ønsker nytt deksel).

Du trenger:

- Et bilde (printet ut på vanlig ark eller fotopapir)
- Saks
- Penn (glemte den på bildet, hehe)
- Kniv
- Et gjennomsiktig deksel

Først og fremst må du printe ut et bilde du ønsker å bruke. Jeg tok bare et tilfeldig bilde av universet som jeg fant på weheartit, og jeg fikk to kopier slik at jeg kan gjøre feil, hehe.

Legg dekselet ditt på arket, og tegn rundt. Husk at når du legger dekselet denne veien, blir det speilvendt, så ikke tegn hullet til kameraet med dekselet den veien ;-)

Klipp ut. Rundt kameraet brukte jeg kniven for å skjære ut hull, i stede for å klippe fordi jeg syns dette var lettere å få pent og ikke så kantete.

Legg bildet du har klipt ut inn i dekselet, og voila!

Enkelt, ikke sant? Du kan finne et gjennomsiktig deksel på eBay, og jeg anbefaler da å søke på noe sånt som "iphone 4 case clear". Da burde du få opp mange, rimelige deksler! Du kan også finne dette jeg har hos miniinthebox.com.

Hva syns du?

- Christina

  • Annet

Liker

Kommentarer