DIY goldmine necklace

God morgen!

Nå er det altfor lenge siden jeg har laget noe, men det blir liksom litt bortprioritert i London. Når jeg først har tid til å gjøre noe jeg vil, så velger jeg heller andre morsomme ting som å utforske London og dra på shopping enn å sette meg ned og være kreativ (dessverre). Så derfor prøver jeg å gjøre sånt når jeg først er i Norge og har litt ekstra tid til disposisjon! Det hadde jeg i går, og resultatet ble et statementsmykke inspirert av Goldmine i mine favorittfarger til sommeren.

Dette var utgangspunktet. Et smykke fra Pieces som allerede er satt sammen av tre forskjellige lenker. Helt genialt spør du meg, så slipper du å sette sammen lenkene selv, slik som jeg har gjort en gang tidligere (her). Mye av jobben er jo i å sette sammen lenkene, og i tillegg er fine lenker vanskelig å få tak i i butikk, så løp og kjøp dette smykket jenter!

I tillegg trenger du broderigarn eller eventuelt annen tråd og perler. En nål kan også være lurt. Jeg har bare "sydd" trådene mellom lenkene sånn jeg syns det så finest ut, og til slutt satt jeg på perlene nederst. Voila! Jeg syns disse perlene var så utrolig freshe, de fantes i neon gult og neon oransj også.

Resultatet! Jeg er superfornøyd. Dette tok sykt lang tid og tålmodigheten min ble virkelig satt på prøve (..) på grunn av den lange tråden jeg brukte, men det var verdt det. Jeg syns det ble skikkelig kult og tror det blir helt perfekt til sommerbrun hud! Selv om jeg helt sikkert ikke klarer å vente helt til sommeren med å bruke det..

Jeg kunne kanskje tenke meg å legge den oransje og den gule tråden litt tettere, men jeg orker bare ikke. Haha, det tar altfor lang tid for min tålmodighet, så det blir værende sånn her inntil videre hvert fall!

Hva syns du om smykket?

- C

  • Annet

Liker

Kommentarer