DIY FWSS lue

God lørdag? Se hva pappa hadde med til meg da han kom på torsdag! Før jeg dro til London fant jeg et deilig garn og sa til mamma at jeg ønsket meg lue i det, men de hadde ikke fargen jeg ville ha akkurat da. Men mamma har fått tak i en fin mørkeblå farge og strikket verdens deiligste og fineste lue til meg! Den er inspirert av FWSS luene som er så populære, men jeg syns det er mye mer stas å gå med en lue som mamma har lagd i stede for en lue fra samme merke alle andre har.

Luen er strikket i to forskjellige garn; en tråd alpakka og en tråd Plum fra Raumaull som er 70% super kid mohair og 30% polyamid. Den er med andre ord skikkelig god og varm selv om den ikke er så tykk! Helt perfekt til både høst og vinter, spør du meg. Akkurat nå er det jo ganske varmt i London, men det skal visst ikke vare lenge, og da blir denne en livredder.

Det pleier å være populært når jeg blogger om strikk, sånn som Skappelgenseren og Skappeljakken, så da håper jeg dere likte luen også! Bare å sette i gang å strikke lue, jenter :-D

Hva syns du om luen min?

  • Annet

Liker

Kommentarer