DIY flowercrown pt. 3

Endelig fikk jeg tid til litt DIY igjen!! I går satt jeg meg ute i solen på verandaen og eksperimenterte litt. Det endte med enda en flowercrown, så nå har jeg lagd til sammen tre forskjellige. De er jo veldig forskjellige også! Du kan se de to andre her og her. Denne gangen ville jeg lage en som var litt mer diskret, med mindre blomster og litt grønt innimellom. Jeg kunne jo selvfølgelig gått på Bikbok og kjøpt en (er det ikke der de har så mange nå?), men det er jo mye morsommere å lage selv!

Både blomstene og det grønne kjøpte jeg på Nille. De hadde faktisk et ganske godt utvalg av falske blomster nå, både i denne størrelsen og større! I tillegg har jeg brukt tynn ståltråd. Jeg tok ingen steg for steg bilder, men det er i grunn superenkelt.

Kutt ståltråd som blir så lang at den passer rundt hodet ditt. Form den. Deretter tar du de grønne "bladene", de kommer i en lang remse, og legger oppå ståltråden. Bruk mer ståltråd for å feste det fast. Til slutt fester du blomstene der du måtte ønske. Mine blomster hadde et hull i stilken som gikk gjennom blomsten, så jeg tok litt ståltråd gjennom der og festet fast i resten av kransen. Klipp gjerne bort masse grønt, det gjorde jeg!

Jeg liker at denne ble litt mer anvendlig til hverdags. Hårbøylen jeg har laget er jo også ganske disktret, mens den store derimot.. Den er nesten litt for stor, hehe. Men jeg syns den er så fin, så den henger til pynt på rommet mitt! Denne derimot, kommer jeg til å bruke masse i sommer, med kjoler, shorts, skjørt og kanskje med bikini på stranden? Åååh..

Hva syns du om blomsterkransen? :-D

- C

  • Annet

Liker

Kommentarer