DIY flowercrown pt. 2

Dilldallet jeg kjøpte i går var papirblomster og en hårbøyle, og resultatet ble en supersøt, litt mer diskret blomsterkrone! Som noen av dere kanskje husker, lagde jeg en i fjor sommer, med noen ganske store blomster. Denne kan du se her. Denne er ganske stor og gjør mye ut av seg, så nå ønsket jeg å lage en litt mindre og litt mer anvendlig blomsterkrone. I tillegg ville jeg ikke at den skulle gå rundt hele hodet, så derfor valgte jeg å ta utgangspunktet i en hårbøyle!

Du trenger:

· Hårbøyle
· Papirblomster
· Lim

Dette er kjempeenkelt! Klipp blomstene av "stilken".

Ha lim på i en hel linje langs hårbøylen, og det samme bak på blomstene. Med dette limet må det limes på begge delene, og limet må tørkes litt før blomstene kunne limes på hårbøylen. Andre lim oppfører seg sikkert annerledes, det vet jeg dessverre ikke.

Først satt jeg bare en enkel rad med blomster bortover. Resultatet ble fint det, men jeg hadde bare brukt halvparten av blomstene, så derfor bestemte jeg meg for å sette på en på hver side mellom blomstene, hvis du skjønner. Syns det ble mye finere og fyldigere! La limet tørke ordentlig godt og lenge før du bruker den, gjerne over natten. Jeg tror ikke disse blomstene tåler så mye og sitter så altfor godt, nemlig..

Resultatet:

Jeg gleder meg til å bruke den med krøller i håret sammen med løse, fine sommerkjoler!

Hva syns du? :-D

- C

  • Annet

Liker

Kommentarer