DIY flowercrown // for fall

God morgen!

Jeg håper dere er klare for innlegg med fokus på høst denne uken? Det er nemlig jeg! Jeg er så utrolig klar for å kle meg i høstfarger, som dere kanskje så i gårsdagens antrekk, og alle DIY-prosjektene jeg har på gang er høstvennlige (haha). I tillegg kommer det mange innlegg som har med høsten å gjøre denne uken, så jeg håper dere er like klare som meg! I dag vil jeg vise det ene DIY-prosjektet jeg handlet inn til i går, og som jeg også ble ferdig med; en blomsterkrans i høstfarger! Hvorfor legge bort disse skjønne kransene til høsten? Det er ingen grunn til det! Derfor lagde jeg en med dypt røde roser, helt perfekt til høsten.

Jeg tok ingen bilder underveis, men dette er det enkleste i hele verden å lage. Du trenger en hårbøyle; jeg brukte en svart fra Glitter, og blomster; jeg fant mine på salg til 5 kr (!!!) på Nille. Snakk om kupp, eller hva? På den måten blir jo kransen veldig billig å lage også. Jeg fjernet det grønne på blomstene, klipte av stilken og limte på med "supersterkt lim" som jeg fant på Meny. Det tilsvarer superlim, så det kan også brukes, samt limpistol er godt egnet. Følg bruksanvisningen til limet, mitt lim skulle limes på begge flater, vente i 30 sekunder, og deretter presse sammen i to minutter. Vent med å bruke i 24 timer.

Og voila, du har en blomsterkans som er perfekt til høst-og vinterhalvåret! Jeg kan tipse om at Nille har massevis av fine blomster som er godt egnet til å lage blomsterkranser med, så jeg er fristet til å kjøpe flere. De finnes både i pakker med 4 stk, og i "baller" som egentlig er til pynt. Disse kan du klippe fra hverandre og da sitter du igjen med 6 blomster (tror jeg) som fint kan brukes til å lage en blomsterkrans!

Hva syns du om kransen min? :-D

  • Annet

Liker

Kommentarer