DIY dip dye shorts pt. 2

God morgen!

Uff, i går måtte jeg bare ta meg litt bloggfri etter det første innlegget. Jeg var nemlig og fikk satt B12 sprøyte, som jeg får hver tredje måned, og det hender at jeg blir skikkelig dårlig rett etter jeg har fått den. Som var akkurat det som skjedde i går; derfor var jeg sengeliggende hele dagen og sov stort sett med vond kropp, hodepine og kvalme. Heldigvis går det alltid over etter èn dag, og når B12-en kicker inn, blir formen mye bedre :-)

Nå vil jeg vise dere enda en dip dye shorts! Denne har mamma sydd, men er helt lik som den jeg sydde og viste dere i dette innlegget. Forskjellen er at denne er sydd bitte litt større, i et annet stoff (lin) og den er dyppet i klor da stoffet i utgangspunktet var rosa. Jeg syns denne ble mye finere, er dere ikke enig?

For det første så passer den meg mye bedre i størrelsen, og linstoffet er mer flatterende i en slik shorts. For det andre syns jeg overgangen i fargene ble mye finere her. Det er lettere å få lyse farger til å gå finere inn i hverandre, bare et lite tips! Gleder meg til å vise den i et antrekk, så får dere se hvordan den ser ut på også.

Hva syns du om denne shortsen?

- C

  • Annet

Liker

Kommentarer