DIY Converse

Da jeg var i USA for to år siden kjøpte jeg et par lyseblå Converse, egentlig bare fordi de var så billige. Jeg tror jeg betalte 10 dollar for de, hallo, 60 kroner?! Latterlig, jeg kunne jo ikke la de bli liggende. Dessverre har de bare stått i skapet fordi de var lyseblå, og jeg syns ikke lyseblå Converse var så veldig allsidige.

Derfor tok jeg tak i saken i dag, to år etter, og bleket de. Jeg la de i en bøtte med ren klorin (altså ikke blandet med vann), og etter bare en halvtime var hele skoen hvit. En runde i vaskemaskinen, og VOILA, jeg har et splitter nytt par Converse! Jeg har dessverre ikke bilde av hvordan de så ut før, det glemte jeg helt.. Men de var veldig sterk lyseblå.

Så mitt tips til dere i dag er som følger; farg eller blek skoene dine! Hvis du har et gammelt par Converse, eller andre typer tøysko, du ikke liker fargen på lengre er det superlett å enten bleke de eller farge de. Plutselig har du et par nye sko som du garantert kommer til å bruke mer. For å freshe de enda mer opp, kan du jo feste noen nagler?

Har du gjort det samme? Hva syns du om resultatet?

- Christina

  • Annet

Liker

Kommentarer