DIY chain skull necklace

Husker dere dette smykket? Vel, jeg syns det ble litt for lite og puslete i forhold til hva jeg ville ha, så jeg pimpet det opp enda mer, og plutselig har jeg et splitter nytt statement smykke :-D I love it.

Du trenger:

- Lenker
- Broderigarn / evt. annen tråd
- Hodeskaller / evt. perler
- Lås

Dette gjør du:

Sy lenkene sammen, først de to nederste. Deretter syr du på flere lenker, så mange du vil ha :-) Alt jeg gjorde var å sy tråden gjennom alle "hullene" på lenken, dobbelt opp, fordi tråden er så tynn. Jeg valgte også å gradere fargene oppover; en mørk rosa nederst og en lys rosa øverst.

Fest på hodeskaller eller perler enten med tråd eller med slike stenger jeg har brukt. De ser ut som en knappenål, men er veldig lett å bøye på, og ikke minst klippe til. Til slutt fester du en lås i hver ende :-)

TIPS: finner du ikke akkurat sånn lenke du vil ha? Bruk et gammel (eller nytt) armbånd, ta det fra hverandre og bruk lenken på det! Jeg fant ikke så tykk lenke som jeg ville ha, så da jeg fant disse armbåndene på Glitter kjøpte jeg åtte stk av de, klippet av den grønne tråden, fjernet låsen, festet lenkene sammen og brukte disse til smykket mitt!

Hva syns du om smykket?

- Christina

  • Annet

Liker

Kommentarer