DIY burgundy skarf

God morgen! Jeg vil bare vise dere det fine skjerfet jeg fikk i posten av mamma her om dagen. Jeg hadde egentlig begynt på det selv, men øynene mine liker ikke den typen fokus og jeg ga opp fordi jeg ble så svimmel av å strikke.. Så jeg hadde ikke forventet at mamma skulle gjøre ferdig skjerfet i det hele tatt, men det ble akkurat sånn jeg hadde planlagt å lage det :-D

Det er stort og deilig, jeg får det rundt halsen minst et par ganger og det er strikket i samme garn som den vinrøde Skappelgenseren min.I love it! Heldigvis er det ikke så fryktelig kaldt her i London enda, men kulden kommer vel hit med tiden også, så at jeg får brukt det er det ikke noe tvil om. Det passer perfekt til det meste spør du meg, jeg elsker jo fortsatt vinrødt.

I dag skal Thea og jeg på jakt etter Halloweenkostyme, for på lørdag skal vi på predrinks hos Thea før vi skal på Halloweenparty på Koko. Det blir gøy!! Jeg har bestemt meg for hva jeg skal kle meg ut som, men jeg mangler noen småting, så det skal vi til Camden på en kostymebutikk for å fikse, før vi skal på Brent Cross og handle sminke, pluss noen skolesaker jeg trenger. Kanskje jeg gir dere en sneakpeak på kostymet, enten her eller på instagram, så husk å følge meg! @christinaparrington.

Hva syns du om skjerfet?

- Christina

  • Annet

Liker

Kommentarer