Designerbag collection

God morgen? Jeg tenkte jeg skulle begynne med en liten serie hvor jeg viser frem forskjellige ting i skapet mitt, og jeg begynner med designervesker! Jeg elsker vesker, og det er ofte det jeg prioriterer å bruke pengene mine på. Jeg har vært opptatt av det helt siden jeg begynte å bry meg om hvordan jeg ser ut, så man kan jo kanskje si at det er min passion når det kommer til moterelaterte ting. Vesker, og kanskje sko. Jeg har alltid prioritert kvalitet fremfor kvantitet når det kommer til vesker, og hvis jeg tilfeldigvis har kjøpt meg en billig veske på H&M, ender det alltid med at den ikke blir brukt. Så jeg syns dette er en god måte å bruke pengene på, og jeg føler virkelig at jeg får valuta for pengene når kvaliteten på tingene er så bra.

Mitt beste tips til dere som vil kjøpe en designerveske, er å kjøpe den i utlandet. Ingen er vel interessert i å bruke mer penger enn nødvendig? Jeg kjøper aldri vesker i Norge, rett og slett fordi de er billigere alle andre steder omtrent. Jeg har vært heldig og alltid reist mye, så før en reise har jeg pleid å planlegge et veskekjøp, sjekket prisforskjell i Norge og landet jeg skal til, og finne ut hvor jeg kan kjøpe den. Mye penger har blitt spart på det, også er det litt morsomt at hver veske har et minne!

Jeg har en god blanding av store og små vesker, så jeg har delt det opp i de "kategoriene"!

Dette var min aller første designerveske som jeg kjøpt på Louis Vuitton sin flagshipstore på Champs-Elysees i Paris. Åh, det var et stolt øyeblikk da jeg gikk inn der og visste at jeg skulle ha en veske. Jeg var bare 15 år, så mens jeg bestemte meg og betalte fikk mamma og pappa servert champagne (haha, snakk om service!) og hele opplevelsen var bare så utrolig spesiell. Jeg kjøpte forresten matchende lommebok også, selvfølgelig.

Jeg hadde hektet på Louis Vuitton en periode, så neste veskekjøp ble denne. Den ble kjøpt på Rodeo Drive i Beverly Hills i California i 2010, noe som også var utrolig kult. For de som ikke vet det, så ligger designerbutikkene som perler på snor i denne gaten, og mange kjendiser pleier å shoppe der.

Verdens fineste skoleveske som jeg hadde ønsket meg lenge, men ikke kjøpte før jeg ble student i fjor. Denne fant jeg på Bicester Village i Oxford utenfor London og sparte 200 pund på å kjøpe den der. Hurra! Jeg har den som er til Macbook Pro, så den har en egen lomme innvendig til macen. Utrolig praktisk når den skal brukes på universitetet.

Kjøpt på Selfridge's i mai i år som en gave til meg selv fordi jeg fullførte første året på universitetet med glans. Åh, jeg var så fornøyd og følte at jeg trengte en gave, og denne hadde stått på ønskelisten LENGE! Brukt utrolig mye, og jeg elsker størrelsen på den. En svart veske i den størrelsen var much needed i garderoben min.

Jeg har defiintivt flest små vesker, og det er også denne typen vesker jeg liker best å bruke til hverdags.

Jeg tror dette er favorittvesken; hvert fall den jeg har brukt mest. Dette må være den vesken jeg hadde ønsket meg lengst da jeg kjøpte den, og jeg har aldri vært så fornøyd i hele mitt liv. Den går jo til ABSOLUTT ALT, og må være ett av mine beste kjøp ever. Kjøpt i Edinburgh i 2011 og brukt omtrent hver dag siden. Lily ?

Jeg planlegger alltid veskekjøp, men denne var faktisk et impulskjøp. Riktignok et veldig godt impulskjøp, da! Jeg fant den på halv pris hos Mulberry på Bicester Village i fjor sommer, og fordi den ikke produseres lengre måtte jeg bare ha den. Jeg er så utrolig fornøyd og den har blitt veldig mye brukt, så det var et sinnsykt godt kjøp!

Eneste vesken jeg har kjøpt i Norge, men det er fordi Høyer var de eneste som hadde den i burgunder. Ingen i England eller London hadde den i akkurat denne fargen, så da måtte jeg kjøpe den før jeg flyttet i fjor! Så den er altså kjøpt høsten 2012.

Verdens søeste lille sak som bare skrek navnet mitt med en gang jeg så den. Dessverre har den ikke blitt brukt så mye som jeg trodde, men den er fremdeles veldig fin. Kjøpt på Mulberry på Selfridge's i mars i år.

Denne fikk jeg av mamma i sommer og den er vintage. Utrolig kult at den fremdeles er så fin og i sommer har den blitt en av mine favorittvesker! Jeg syns det er så stas at jeg har arvet noe så fint som jeg kan ta med meg videre i mange år fremover.

For øyeblikket er jeg utrolig fornøyd med veskeksamlingen min og føler ikke at det er noe som mangler. Men det står jo alltids noe på ønskelisten, og jeg kommer definitivt til å kjøpe flere designervesker i årene fremover. En klassisk Mulberry Bayswater må jeg ha i samlingen, samt en Chanel 2.55 selvfølgelig. Men sistnevnte er jo en vanvittig dyr veske som jeg ikke føler behov for å ha akkurat helt ennå, så jeg klarer fint å vente til jeg ikke er student lengre med å kjøpe den. Ellers er det tydelig at jeg er en Mulberryjente, hehe!

Hvilken av veskene mine liker du best?

  • Annet

Liker

Kommentarer