Deborah Lippman Gel Lab

God søndag! Nå vil jeg komme med et lite skjønnhetstips til dere, nemlig Deborah Lippman Gel Lab. Som dere kanskje husker så er jeg veldig fornøyd med Depend sitt GelLack kit, så da Stine kom med en annen variant som ikke trenger LED-lampe, ble jeg veldig nysgjerrig. Jeg tenkte jeg kunne sette disse opp mot hverandre i et eget innlegg, men i første omgang vil jeg fortelle litt om dette settet og vise dere hvordan resultatet ble.

I dette settet får du med en gel lab base coat og en gel lab top coat. Dette funker egentlig som vanlig neglelakk, forskjellen er vel bare at dette skal holde bedre på neglelakken. Først påfører du base coaten og lar den tørke. Deretter tar du to lag med vanlig neglelakk, her funker alle forskjellige merker, og lar det tørke ordentlig. Avslutt med top coaten. Dette tørker overraskende fort og det er veldig deilig at man slipper å dra frem lampen osv som man trenger med Depend kitet.

Dette holdt definitivt bedre enn vanlig neglelakk, det må jeg bare si! Dette er etter nesten en uke, og den ser nylakket ut. Jeg er veldig fornøyd med holdbarheten og syns absolutt at den holdt lenge og fint. Jeg byttet etter èn uke, da begynte det å flasse av litt her og der, men jeg kunne sikkert hatt den på lengre hvis jeg hadde renset neglene mine før jeg begynte hele prosessen.

Noe av det jeg liker best med Depend GelLack er at neglene blir veldig tykke, noe de ikke blir med DL Gel Lab. Det føles ut som om du har på deg vanlig neglelakk, ikke shellack, så for mine negler som knekker veldig fort er ikke dette helt optimalt. Men når det er sagt så er jeg veldig imponert og jeg er veldig fornøyd med hvordan resultatet ble og hvor lenge det holdt! Jeg har riktignok ikke kjøpt meg dette settet selv, men det kan godt hende at jeg gjør det for å bytte på mellom dette og gellack. Jeg syns nemlig det er veldig praktisk at man kan bruke vanlige neglelakker!

Noen andre som er fornøyde med dette settet?

  • Annet

Liker

Kommentarer