Day 1 in Zakynthos

Hei hei! Halv 12 landet vi trygt på Zakynthos, eller Zante som øyen også heter. Vi ligger faktisk en time foran Norge her, det visste jeg ikke før de sa det da vi landet! Det er strålende sol og gradestokken viste hele 34 grader her i sted, så jeg klager så absolutt ikke. Hotellet vi bor på er helt okei, ikke noe store greier, men det er rent og fint, og med grei størrelse på rommet. Kan vise dere senere :-) Dessuten er det bokstavelig talt 100 meter til stranden, og det er veldig deilig. Vi bor som sagt i Laganas, og her er en av øyens fineste og lengste sandstrender, tydeligvis. Den var kjempefin og havet er helt knall blått her! Såå utrolig fint. Vanligvis er jo dette et partysted, men nå som det ikke er høysesong er det absolutt ikke fullt på stranden her, og det er faktisk litt deilig. Sett bort i fra den høye musikken noen av restaurantene spiller, hehe. Jeg foretrekker heller å høre på min egen musikk jeg da, så i morgen flytter vi oss nok litt bort fra det..

- first day at laganas beach at zakynthos -

Internettet på hotellet er kjempetregt, så dette er virkelig en tålmodighetstest. Men det er mange spisesteder i området som tilbyr gratis Wifi, så det er mulig jeg prøver meg på et annet sted senere. Dette tar jo hundre år! Over ser dere den første dagen vår fint oppsummert; jeg har lest bok, drukket smoothie og sovet på stranden. Utrolig deilig! Jeg sov hele 2 timer i natt, så jeg var, og forsåvidt er fremdeles, kjempesliten. I kveld skal vi spise på en gresk restaurant som så skikkelig koselig ut, og så blir det tidlig i sengs. Trøtt og sliten, og klar for en ny dag i morgen!

Selve Laganas sentrum er litt småharry, så det er ikke så mye å finne på her bortsett fra å være på stranden og spise. Men som dere ser på bildene kan man for eksempel leie båt på stranden, og man kan også dra på båttur til en øy for å se havskilpadder og oppleve litt annet, så det har jeg litt lyst til! Det ser utrolig fint ut hvert fall. Men vi får se hva uken bringer :-) Vi er jo bare her for å slappe av og kose oss, hehe. Det skal visstnok være fint å kjøre rundt øyen også, og det hadde vært gøy å se noen skikkelig typisk greske områder. Her er det veldig turistpreget nemlig, men fremdeles fint da!

Håper alt står bra til i Norge ?

  • Annet

Liker

Kommentarer