Colours of the spring

H&M: trenchcoat, Topshop: jeans, Zara: genser, Primark: smykke, Bianco: boots, Rayban: solbriller, 3.1 Philip Lim: veske.

Ah, nå våknet jeg nettopp fra en uplanlagt og ufrivillig power nap. Jeg sov nemlig utrolig dårlig i natt og forkjølelsen jeg hadde for ikke så lenge siden henger nok fremdeles igjen, for jeg våknet med skikkelig hodepine. Jeg kom meg riktignok på skolen men da jeg kom hjem sovnet jeg og våknet nå.. Skjønte ingenting da jeg våknet, haha! Men da er det sikkert og visst at dette blir en rolig kveld igjen, og det gjør overhode ingenting. Alt jeg skal er en tur på butikken, for nå er kjøleskapet virkelig helt tomt. Mat må man ha, dårlig i formen eller ikke.. Henriette og jeg skal prøve oss på en ny rett i dag, så hvis den blir bra kommer det oppskrift i morgen!

Her har dere dagens antrekk med den nye jakken min på. Den er veldig tynn i stoffet så nå måtte jeg ty til en deilig strikkegenser under, men når våren og varmen kommer blir den fint å bare slenge over noe lett også. Jeg er veldig fornøyd med den, syns den er kjempefin! Selv om den er så lang at jeg føler jeg går i morgenkåpe når den er lukket igjen, haha, neida.

Ha en fin tirsdagskveld!

  • Annet

Liker

Kommentarer