Cocochan

God morgen!

Ny uke, nye muligheter. Denne uken kommer til å gå fort for min del, jeg har altfor mye å tenke på og gjøre før jeg drar på torsdag, men jeg prøver så godt jeg kan å disponere tiden min riktig. Det blir nok noen forhåndsskrevne innlegg på bloggen denne uken, men så lenge det kommer oppdateringer er det vel greit? I dag vil jeg tipse om Cocochan, som Stine og jeg spiste tre-retters på på torsdag. NAM!

Cocochan er en asiatisk restaurant som ligger veldig sentralt i London, bare gaten nedenfor Selfridges. Denne restauranten er ratet som en av Londons topp 10 asiatiske restauranter på TripAdvisor, og er veldig fin. De ansatte er superhyggelige, lokalet er kjempefint og ganske kult, og menyen er spennende med alt fra sushi til kyllingretter.

Som sagt hadde vi tre-retters, og jeg begynte med en won ton suppe med chicken dumplings og glassnudler. Smaken på suppen var helt nydelig, men selve chicken dumplingsene syns jeg var litt sære. Jeg har aldri smakt det før, men de var sikkert veldig gode om man liker det, hehe. Ellers likte jeg suppen veldig godt!

Til hovedrett hadde Stine wokket kylling i szechuan saus..

Og jeg hadde thai green curry chicken. Ris og / eller nudler må bestilles i tillegg til hovedretten. Jeg syns det var veldig godt, men ikke noe revolusjonerende egentlig.. Neste gang blir det crispy aromatic duck på meg, for det er min absolutte favoritt av asiatisk mat, og fordi dette var en ganske bra restaurant vil jeg tro at den er himmelsk der!

Så kom den store fristelsen jeg ikke klarte å motstå.. Jeg var egentlig stappmett, men da Stine snakket om at de hadde verdens beste sjokoladefondant, måtte jeg bare ha. Til denne kan man velge mellom forskjellige typer is, og jeg valgte selvfølgelig pistasj. Uslåelig kombinasjon!

Og jammen var den ikke nydelig. Helt perfekt stekt; ikke for rennende, men allikevel ikke gjennomstekt. Utrolig mektig sjokolade, så det var deilig med litt is ved siden av, men absolutt en av de bedre jeg har smakt. Sååå utrolig god, en ordentlig fest i munnen altså!

Where? 38 - 40 James Street, W1U 1EU, London.
How to get there? Ta tuben til Bond Street (central line og jubilee line). James Street er gaten nedenfor Selfridges, og dette er inn på St. Christophers Place. Her er det mange ande spennende spisesteder også!
Prices? Hovedrettene lå på gjennomsnittlig 14 pund (pluss minus, selvfølgelig), forrettene på 4-5 pund og dessertene på ca 6.50 pund.

Anbefaler Cocochan hvis du vil ha en god smaksopplevelse på en ganske fin asiatisk restaurant til en relativt rimelig penge!

Har du spist på Cocochan før?

- C

Liker

Kommentarer