Cirque le Soir

Vi har laget oss en liste med utesteder vi vil sjekke ut før sommeren, og etter fredagen kan vi nå krysse av Cirque le Soir! Dette er et eksklusivt utested som ligger i Soho med sirkus som tema. Vi dro med promotøren vår, men i motsetning til på Movida, måtte vi denne gangen betale 20 pund for å komme inn. Det var visst bare de 30 første jentene eller noe som fikk gratis inngang, men jeg syns det var verdt det! Dette er nok det kuleste utestedet jeg har vært på, skikkelig gjennomført.


Skremmende dekor på toalettene, haha.


Kanskje best av alt: de har popcorn der!! I tillegg til minipannekaker med Nutella og mye annen topping. Det kostet ingenting, men man burde gi litt tips. Valgfritt hvor mye selvfølgelig.


Thea fikk seg en ny venn! Han jobbet der hvis det var noen tvil, hehe. Alle de ansatte var kledd i de kuleste kostymene.



Maria, Henriette og Thea som var på besøk hos Thea og de i helgen.


Min fineste roomie!


Stine og jeg. Det var skikkelig mørkt der, så veldig vanskelig å få gode bilder, men jeg fikk i det minste knipset noen som ble halvveis bra, haha.


Standardposen ;-)


Jeg spiste selvfølgelig popcorn. ? Jeg er en sucker for popcorn, det er den aller beste snacksen jeg vet om!!


Pannekaker med diverse topping.


Godsakene ;-) Fordelen med å dra ut med promotør er at vi får gratis drinker, og denne gangen fikk vi så og si ubegrenset. Det ble nok i massevis for meg hvert fall!



Vi kom dit klokken 11 og fikk med en gang beskjed av promotøren vår at det er klokken 1 det virkelig tar seg opp der. Og det hadde han rett i! Da klokken slo 1 kom det sirkusartister (ja, faktisk) ut med stjerneskudd og var kledd i de sykeste og mest gjennomførte kostymene du kan tenke deg. Da er det nemlig tid for show, før danserne hopper opp på de små scenene og danser / turner (hehe) resten av kvelden. 


Så underholdt de resten av kvelden som dansere og akrobater. Morsomt!



Where? 15-21 Ganton Street, W1F 9BN.
How to get there? Ta undergrunnen til Oxford Circus og gå mot Carnaby Street. Ganton Street er en av sidegatene til Carnaby Street!
Prices? 20 pund cover. Drinker vet jeg ikke prisene på dessverre!

Cirque har fort blitt et av mine favorittsteder! Sykt kult utested som var skikkelig gjennomført. Eneste minuset for min del var musikken, den var ikke helt min smak i starten, men den har kommet seg.  De spiller litt forskjellig musikk hver dag, så på onsdager vil jeg si at det er aller best, da er det nemlig hype hop (som de kaller det), med hip hop musikk. Det passer meg litt bedre, og onsdag er den beste dagen deres! Ellers har mandager pleid å være bra, da har de La Monday og kjører nytt tema hver gang, men som sagt er onsdag den aller beste dagen. Selv om det er et gjennomført og sært tema her, er allikevel dette et veldig classy utested, og high heels er et must. 

Har du vært på Cirque du Soir? 

 

- C

Liker

Kommentarer