Christmas in London

God morgen! På fredag tok jeg med meg kameraet til Oxford Street og knipset noen bilder av den flotte juledekorasjonen. Det er jo selvfølgelig finere når det er mørkt, men herregud så vakkert det er. Engelskmenn kan virkelig dette med julen altså! Jeg fikk julestemning bare av å gå i de flotte gatene, så nå vil jeg dele den stemningen min med dere.

Det ble flest bilder av Selfridge's, som er pyntet helt magisk!

Noen av utstillingsvinduene til Selfridge's i år. Dette kan de altså, sjekk så fine! YSL-clutchen beveger seg, så sjekk gjerne ut instagrammen min @christinaparrington hvis du vil se en liten videosnutt av det. Så skjønt!

Julepynten i Oxford Street i år er hvite kuler som skal se ut som en snøstorm. Veldig fine!

Fint butikkvindu hos H&M.

Åh, bildene yter virkelig ikke rettferdighet, for det er så utrolig fint!

Marks & Spencer butikkvindu.

Si at noen fikk litt julestemning nå? Jeg syns dette er helt magisk! Regent Street lysene er også veldig fine, og det samme med Bond Street. Jeg må gå med kamera der en dag, for hvis det er i nærheten av så fint som det var i fjor, må jeg bare vise dere dekorasjonene på de forskjellige butikkene der også. Og hvis jeg ikke fikk nok julestemning av dette, skal jeg sørge for at jeg får det i kveld når vi tar en tur til Winter Wonderland i Hyde Park. Min favoritt, det er så utrolig fint!

Fikk du julestemning av bildene? ?

Liker

Kommentarer