@christinaparrington

Goood søndag! Håper dere likte videobloggen om hvordan å lage skjørtet :-D Det ble en sen kveld i går, jeg var faktisk ikke hjemme før 1, så vi satt virkelig lenge på restauranten og koste oss i godt selskap. Det ble både pizza og creme brulèt på meg til dessert, åh, jeg har ikke vært så mett på lenge! Vi spiste på en veldig koselig italiensk restaurant i Lillestrøm og fikk feiret Stine på ordentlig vis. Dessuten tok Rebecha seg turen, hun ble jeg kjent med i London i fjor, og har ikke sett henne siden desember!! Det er helt sykt, nesten ett år siden, selv om det ikke virker så lenge siden. Det var hvert fall superkoselig ?

I dag er det TO uker til jeg flytter tilbake til London, og jeg gleder meg så utrolig mye at jeg får sommerfugler i magen når jeg tenker på det! Åh, jeg er så klar at jeg nesten begynner å pakke allerede, hihi. Det er litt i tidligste laget, men jeg må begynne litt smått denne uken, for neste uke skal jeg jobbe nesten hver dag, til og med kvelden før jeg skal dra, så det blir travelt. Men i anledningen at jeg flytter tilbake snart, vil jeg minne dere om at jeg oppdaterer instagram med ting jeg ikke kommer med på bloggen! Husk å følge meg på @christinaparrington.

<

Fra gårsdagen! Superkoselig med god mat, dessert og godt selskap / Min nye favoritthårkur! / Et antrekk / Prøver å bli frisk, og koser meg i sengen med nektarin / Nytt iPhonedeksel og nylakkede negler / Hektet på smoothie! YUM / Dessert fra middag hos farmor og farfar; applecrumble og en slags vaniljekrem / Mine nye, perfekte høstboots / Tellr ned til jeg flytter! Nå er det bare 14 dager igjen ?

I London er jeg enda flinkere på instagram, så følg med! Er det forresten noe dere vil at jeg skal skrive om om London fremover?

Hva heter du på instagram? :-)

  • Annet

Liker

Kommentarer