@christinaparrington

Hei og god lørdag! Det var koselig å catche opp med folk i går, og vi koste oss med vin, cider og litt snacks før jeg dro hjem relativt tidlig. Jeg skal jo på jobb i dag også! Det skjer ikke så mye spennende i livet mitt akkurat nå, så jeg har ikke så mye gøy å komme med føler jeg, hehe. Det går stort sett i jobb, også prøver jeg å få tid til å være sosial og til å se på serier, my favourite hobby.

1. Deilig tapas til lunsj ved bassengkanten / 2. ELLE, solbriller og ZerOH! saft med isbiter og jordbær, mmm.

3. Ny favoritt! Brødskiver med peanøttsmør og friske jordbær / 4. Lunsj på Pigen med morfar, Fredrik, Kristine og Sebastian på torsdag. Jeg spiste nydelig kyllingblings! / 5. To nye fra H&M: skjørt med blondekant og et nydelig duftlys. For dere som bor i Drammen så har H&M på torget blitt superfin, og fått home avdeling til og med :-)

6. Fineste almanakken min som jeg er så fornøyd med, lommebok og baby lips; klar for jobb / 7. Lunsj med Majda på Pigen, vi hadde deilig bruschetta begge to.

Deler noen bilder fra instagrammen min med dere! Husk at dere kan følge meg på @christinaparrington. Her prøver jeg å dele bilder før jeg deler de på bloggen, og bilder som ikke kommer på bloggen i det hele tatt. Så blir det ikke så kjipt for dere som både leser bloggen og følger meg på instagram! Jeg syns det er så fryktelig kjedelig å følge de bloggerne som bare deler bilder fra bloggen sin, selv om det er greit en gang i blant spør du meg.

Trenger alltid nye å følge på instagram- så hva heter du der, eller har du noen andre brukere å anbefale? :-D

  • Skrevet i : Annet

Liker