Carpe Diem

Klærne er sponset.

Her er de fine tingene jeg fikk i posten i går! Å ha shoppestopp gjør ikke noe når jeg allikevel får ting i posten, så at jeg fikk det tilbudet akkurat nå kunne nesten ikke passet bedre, haha. Jeg er så glad for at Carpe Diem vil ha et samarbeid med meg, for de har åh-så-mye-fint! Herregud, akkurat min stil, men også akkurat litt for dyrt for lommeboken akkurat nå dessverre. Så jeg er superfornøyd og føler meg veldig heldig! Begge plaggene jeg fikk er så fine, og jeg er sikker på at de vil bli mye brukt begge to.

Dette er den mykeste genseren jeg noensinne har hatt, fra Epilogue. Den er 75% ull, 5% cashmire og 20% polyester, så selv om den er tynn (som dere ser) er den nok kjempevarm. Utrolig behagelig å ha på seg, hvert fall! Jeg har cravet en tynn høyhalset genser en stund nå, og at den er flaskegrønn er bare et stort pluss. Ny høstfavoritt, dere! Du finner den HER.

Jeg har prøvd mange merker jeans i mitt liv; noen gode og noen vonde.. Denne, fra Current/Elliott er definitivt en av de beste jeg har hatt! Det er ordentlig denimstoff (i motsetning til de tynne jeg har og elsker fra Topshop) som jeg kjenner at er i kjempegod kvalitet, samtidig som den er veldig myk og god å ha på seg. Det passet helt perfekt med en ny jeans, i og med at den eneste vanlige jeansen jeg har faktisk har raknet i beltestroppen, woopsi.. Også sitter den jo som et skudd! Å kjøpe jeans på nett er veldig vanskelig, men i 25 er denne perfekt til meg. Vanligvis er jeg 24 eller 25, for de som måtte lure, så den er kanskje litt liten i størrelsen :-) Du finner den HER.

Hva syns du om plaggene?

  • Annet

Liker

Kommentarer