Carnaby Street

Velkommen til fine Carnaby Street! Noen lurte på om jeg ikke kunne lage et innlegg om Carnaby, og det er klart jeg kan. Disse bildene tok jeg i mars (woopsi), så det er en stund siden jeg planla dette innlegget, hehe.. Det gikk visst litt i glemmeboksen! Men nå er jeg klar. Jeg er veldig glad i Carnaby Street og syns at det er et must å gå innom der når man er i London. Kanskje ikke for den fantastiske shoppingen, for det syns jeg ikke at det er der, men det er så fint! 


 

Det er alltid så fint pyntet her, med diverse!

- carnaby street -


 

I Carnaby Street finner du noen butikker, til tross for at shoppingen ikke er den beste her. Men det er blant annet her du finner Monki og Cheap Monday! Andre spennende butikker som ligger i Carnaby Street er Office, Make Up Store og WESC. I sidegatene til Carnaby Street, som fremdeles tilhører shoppingområdet "Carnaby", kan du også finne mange fine butikker. Dessuten syns jeg det er fint med en handlegate som kun er for fotgjengere, i motsetning til Oxford Street. Det kan være litt folksomt her, men ikke sammenlignet med Londons hovedshoppinggate!


Hvor? Carnaby Street, Soho, London.
Hvordan komme seg dit? Ta undergrunnen til Oxford Circus, gå nedover gaten Argyll Street. Da kommer du til Liberty. Herfra går du litt nedover Great Marlborough St. og tar første inn til høyre ved O'Neills. 
Pris? Varierende. 

Ha en fin tirsdag!  

Liker