By Louise with love - giveaway!

God lørdag!? Denne lørdagen startet på perfekt måte; med en pakke i posten. I begynnelsen av denne uken fikk jeg mail fra en leser som har fått ME, og som fant bloggen min på grunn av det. For å ha noe positivt å gjøre hver dag lager hun glassmykker, og hun lurte nå på om jeg ville ha et smykke i posten som en gave fra henne! Har dere hørt noe så utrolig snilt? Jeg sa selvfølgelig ja takk til det, og i dag fikk jeg to superfine, håndlagde smykker i posten. Louise har dette som en hobby da hun er sykemeldt og ikke kan jobbe, og jeg setter så utrolig stor pris på at hun ville lage smykker til meg. Dessuten vet jeg alt om hvordan det er å være sykemeldt og sengeliggende, og det er så utrolig viktig å kunne gjøre noe man liker hver dag for ikke å treffe veggen helt.

Litt nedover i innlegget er det også en giveaway!

De søteste boksene jeg har sett på lenge! Alle som kjenner meg vet at jeg setter litt ekstra pris på sånne søte innpakninger som dette.

De to fine smykkene jeg fikk. Dette er håndlagde glassmykker på skinnsnor. Det ene i grønntoner og det andre i mørke høstfarger med et hint av blått, rosa og grønt sammen med det svarte.

Dette skal jeg beholde selv og jeg gleder meg til å bruke det!

GIVEAWAY: Fordi Louise var så snill og lagde to smykker, gir jeg bort dette! Alt du trenger å gjøre er å like dette innlegget (facebook-knappen nederst i innlegget) og legge igjen en kommentar om at du vil være med i trekningen av smykket!

I tillegg fikk jeg tilsendt noen bilder av de nyeste smykkene hun har lagd, og bare se så mye fint! Mange stilige fargekombinasjoner, og for en flink dame. Tusen hjertelig takk for gaven Louise. ? Det setter jeg utrolig stor pris på!

Hva syns du om smykket jeg fikk? Og hvem vil ha det andre smykket i posten? :-) hihi!

  • Annet

Liker

Kommentarer