Bubbleology

På søndag var Stine og jeg i sentrum og testet ut bubbletea! Vi var på Bubbleology, som er en kjede som ligger tre forskjellige steder i London; i Soho, Notting Hill og Knightsbridge. Jeg har hørt mye forskjellig om bubbletea, men jeg måtte bare prøve det for å gjøre opp min egen mening om det. Det var veldig spesielt.. Men gøy å prøve! Selve kafeen (kan jeg kalle det det?) var veldig kul, hvert fall!

Temaet er på en måte science, og de ansatte var kledd i hvite legefrakker, og det så egentlig ut som en lab der, haha. Kult og veldig gjennomført, da!

Ser ut som de står og eksperimenterer ;-)

Menyen! Du kan velge mellom milk teas og fruit teas, og du kan få den enten varm eller kald. Jeg valgte kald fruktte med jordbærsmak.

Du får noen svarte kuler oppi som jeg ikke husker hva heter, men disse var veldige seige og chewy. I tillegg kan du velge å ha oppi disse kulene som har forskjellig smak; jeg valgte mango. Disse er ikke seige, men når du tygger på de sprekker de på en måte og smaken kommer ut. De var mye bedre! Nedenfor kulene ser du en slags gele i strimler.

Og slik får du den. Ganske mange kuler oppi, for å si det sånn! Hehe. Som sagt syns jeg det var veldig spesielt.. Selve teen var god, den smakte i grunn bare jordbæriste med ordentlig tesmak. Kulene derimot var sære. Spesielt de svarte, som var seige. De oransje som smakte mango var faktisk gode.

Stine hadde white peach med bare de svarte kulene oppi.

Where? 49 Rupert Street, W1D 7PF
How to get there? Nærmeste undergrunn er Piccadilly Circus og den ligger oppover en av sidegatene til Piccadilly Circus!
Prices? En vanlig koster 3.45 pund mens en stor koster 3.75 pund.

Veldig morsomt å ha prøvd, så jeg anbefaler at alle som er nysgjerrige gjør det! Men jeg kommer nok ikke til å kjøpe dette igjen. Det ble litt for spesielt for min smak, og da ser jeg ingen grunn til å drikke det, hehe. Men det har blitt veldig populært her i London, og køen gikk til og med utenfor butikken!

Har du smakt bubbletea?

- C

Liker

Kommentarer