Brunch in bed

God formiddag!

I går var jeg litt kvalm og dårlig, så jeg la meg relativt tidlig og fikk sovet skikkelig ut i natt. Jeg ligger fortsatt i sengen og er klar for å innta dagens første måltid! Kaller det brunsj jeg, siden det er nærmere lunsjtider enn frokosttider, haha. Her har jeg planer om å ligge et par timer, for nå står Vampire Diaries og Grey's Anatomy på menyen, sammen med dette deilige måltidet.

Mmm, vaniljeyoghurt med crispy havregryn og blåbær, og en kopp med kakao med krem. ? Det har blåst og regnet så fælt i hele natt, så da jeg våknet til grå skyer fikk jeg så veldig lyst på kakao med krem! Nam.

Dere Må prøve denne frokosten, forresten! Oppskriften på de søte og crispy havregrynene fant jeg på bloggen til Anine Kristin, og lyder som følger:

Smelt kokosolje i en panne. Stek havregryn med sukker / sukrin over og la avkjøle før du har det over yoghurt, kesam eller cottage cheese. Gjerne med bær på! Åååh, så utrolig godt.

Ellers skal jeg begynne nedpakkingen av leiligheten i dag! Vi må ha pakket ned alt innen tirsdag, så vi har faktisk ikke så god tid. Jeg begynner å bli stresset, hehe. Så i dag er det bare å sette i gang! Derfor vet jeg ikke om det blir noen flere oppdateringer i dag, og hvis ikke, må jeg ønske dere alle en riktig god helg. ?

Hva er dine planer for helgen? :-)

- C

Liker

Kommentarer