Brick Lane

I dag har jeg trosset den vonde halsen og vært i Brick Lane med Silje! Jeg har bare vært med henne et par ganger siden vi flyttet, så det var på tide at vi fant på noe igjen. Turen gikk dit i dag for å kjøpe litt stoff, hun skal sy noe til et prosjekt på skolen mens jeg skal sy et skjørt fordi jeg syns det er morsommere å sy det selv enn å kjøpe. Jeg har aldri vært i Brick Lane, så selv om vi ikke var der så lenge og tittet, var det gøy å se! Veldig alternativt sted med mye vintage (tips om en butikk kommer) og kul grafitti på veggene, så da måtte dagens antrekk bli tatt foran en sånn vegg!

H&M: kåpe og skinnbukse, Pieces: skjerf, Zara: boots, Anna Dello Russo for H&M: øredobber (Stine sine), Vintage Mulberry: veske.

Heldigvis har ikke formen blitt noe verre, men heller ikke bedre; så jeg holder meg hjemme i kveld og har planer om å se på Skal Vi Danse nå hvert øyeblikk! Også blir det biff og bakt potet til middag litt senere. Jeg skal forresten få oppdatert Londontips siden i løpet av kvelden eller morgendagen med en del nye tips, så husk å følge med der i ny og ned!

Ha en fin lørdagskveld?

  • Annet

Liker

Kommentarer