Boujis

God onsdag og lillelørdag! Uff, i dag skulle jeg publisert en oppskrift, tradisjonen tro, men jeg har faktisk ikke noe å komme med. Jeg har verken bakt noe eller lagd noe spennende og nytt til middag på en stund, så da må det bare bli sånn. Men jeg har jo selvfølgelig noe annet å komme med! Til tross for at jeg selv ikke har planer om å dra på byen igjen før til helgen denne uken (her skal det leses nemlig), vil jeg tipse om et utested vi var på for noen uker siden, nemlig Boujis.

Boujis ligger i South Kensington, altså et stykke unna de aller fleste klubbene vi pleier å gå på (som ligger i Mayfair). Dette er en members only club, og er relativt liten til tross for at den pleier å bli STAPPFULL! Det skjønner jeg godt, for klubben er elegant, fin og spiller veldig bra musikk.

Det var hit vi tok med oss June, Julia og Glenn, som dere kan se på bildene over :-) Håper og tror at de hadde det like gøy som vi hadde!

Denne kvelden møtte vi forresten også en amerikansk fotballspiller som spiller i NFL, så det var jo litt kult til tross for at jeg ikke er særlig interessert i sport, hehe. Ja, også fikk vi verdens beste shots sammen med dette fyrverkeriet du ser på bildet over! Det var noe bringebær greier som rett og slett smakte godteri, naaam..

Hvor? 43 Thurloe Street, South Kensington.
Hvordan komme seg dit? Ta undergrunnen til stasjonen South Kensington, så ligger klubben rett utenfor undergrunnen! Superenkelt å finne frem.
Priser? 20 pund entry, ca 15 pund for drinker (tror jeg).

Jeg får forresten alltid mye spørsmål om utelivet, dette med promotør osv når jeg skriver om forskjellige klubber, så jeg skal lage en slags guide til dere om akkurat dette. Derfor vil jeg gjerne at du legger igjen spørsmål i kommentarfeltet på dette innlegget hvis det er noe spesifikt du vil at jeg skal svare på!

Lurer du på noe om utelivet i London? :-)

Liker

Kommentarer