Borough Market

På torsdag dro Thea og jeg til Borough Market som ligger i Southwark i sentrum av London. Dette er et matmarket, som faktisk også er Londons største, og her var det supermange fristelser! Det ligger halvveis inne, så det går an å gå her på en regnfull dag også, noe som er veldig deilig. Det er mange fristelser her, alt fra ferske råvarer som frukt, grønt og kjøtt, men også kaker, bakevarer, oster, skinker, juicer og varme retter. Det virker som det er skikkelig populært hvert fall, for det var veldig mange mennesker der!

Mange av "bodene" hadde også smaksprøver, så etter å ha smakt på en SUPERGOD sjokoladecookie, måtte vi bare kjøpe hver vår. Den var gigantisk og kostet bare 2 pund, så det syns jeg var en veldig grei pris. Det er seriøst den beste cookien jeg har smakt i hele mitt liv! Rakk ikke å ta bilde av den før den ble spist opp da, hehe. 

Markedet ligger på begge sider av en vei i ganske store lokaler under tak. Skikkelig koselig å gå der selv om man ikke skal ha noe også!

Veldig mange tok lunsjen der, så det gjorde jeg også. Valget falt på en ciabatta med italiensk spekeskinke, olivenolje og ruccola. Veldig enkelt, men veldig godt også! 

Markedet er åpent for lunsj på mandag og tirsdag (10-5), mens onsdag-lørdag er hele markedet åpent. Da er åpningstidene 10-5 på onsdag og torsdag, 10-6 på fredag og 8-5 på lørdag. 

Where? 8 Southwark Street, SE1 1TL, London. 
How to get there? Ta undergrunnen til London Bridge (northern og jubilee lines), så ligger markedet rett rundt hjørnet for stasjonen
Prices? Kommer jo litt an på hva man kjøper, men det er ikke så veldig dyrt der. Kaker lå på rundt 2-3 pund, mens lunsjretter lå på 4-10 pund. 

Har du vært på Borough Market før?  

Liker

Kommentarer