Blitz

Jeg har mange mål dette året, og ett av de er å tipse dere om litt mer spesielle ting i London. Da tenker jeg blant annet på skjulte perler og vintagebutikker, som jeg skal tipse om i dag! I går var jeg i Brick Lane, og Silje kunne fortelle meg om en vintagebutikk hun har vært på der før. Da ble jeg veldig nysgjerrig og ba pent om at vi skulle ta oss tiden til å gå dit, og det er jeg glad for! Blitz er en gigantisk vintagebutikk som har utrolig godt utvalg av spesielt klær, men også noe sko, vesker og tilbehør. Jeg elsker vintage, det er så mye morsommere enn nye klær! 

Dette er kanskje en tredjedel av butikken. Det er også en underetasje, men der er det bare herreklær, så jeg knipset ingen bilder derfra. Oppe er det til dame.

Kule armyjakker som alltid er en hit på høsten. Mange av klærne her ser helt nye ut!

Studded Converse- utrolig kule!

Shortser fra Levis i massevis.

Jeg likte veldig godt den kreative og kule stylingen i butikken. Veldig gjennomført!

Til min store glede hadde de mange Burberry trenchcoats der! De så utrolig fine ut, og ikke minst var det en veldig god pris på disse. De fleste kostet rundt 140 pund, litt avhengig av hvilken stand de er i vil jeg tro. TIl sammenligning koster disse fra 600-1000 pund (pluss) nye, litt avhengig av om du kjøper fra Burberry Brit (litt billigere) eller Burberry London. De hadde også duffle coats fra Burberry (den nye kåpen min vet dere) til 160 pund, som ny koster ca 600 pund.

Butikken har til og med et hjørne med en kafè hvis du trenger en pause mellom slagene!

Og til dere som likte saueskinnsjakken jeg arvet av mamma; SE! Nesten helt identiske som min! 

Jeg kan virkelig anbefale denne vintagebutikken, spesielt hvis du er på jakt etter Levis shortser, unike Converse eller kupp fra Burberry og Barbour i form av jakker. På grunn av shoppestoppen min ble det ikke med meg noe hjem, men jeg skal absolutt tilbake hit ved en senere anledning og kanskje svi kortet litt, hehe. 

Hvor? 55-59 Hanbury Street, E1 5JP. 
Hvordan komme seg dit? Det er mange undergrunnsstasjoner i nærheten, min vi tok til Aldgate.
Pris? Ganske normale priser, vil jeg tro! Ikke veldig billig, men man kan gjøre noen kupp her. Vil ikke kalle dette overpriset. 

Londontips siden er nå oppdatert, så ta en titt! 

Liker

Kommentarer