BLC

Jeg følger opp gårsdagens innlegg om lørdagen, og fortsetter med bilder fra kvelden vår da vi var på BLC! BLC står for British Luxury Club, og er et utested som åpner klokken 3 og er åpent helt til 7 om morgenen. Hit drar man altså når de "vanlige" utestedene stenger, så da Dstrkt stengte klokken 3 dro vi rett på BLC. Jeg hadde ganske høye forventninger da jeg har hørt så mye bra om utestedet, og jeg ble helt ærlig litt skuffet. Det var kjempefint der, og vi ble tatt godt imot av en av eierne som fikset drinker og bord til oss med en gang.

Men det var som sagt veldig fint der, da! Mye mindre enn Dstrkt, og på bare noen få minutter var stedet STAPPFULT! Så det er tydeligvis populært. Kanskje vi bare var uheldige akkurat den kvelden? Det skal jo være så bra.. Nå i ettertid ELSKER jeg BLC, og er her hver fredag og lørdag, hvert fall :-)

Stine, meg og Lauren.

Prices? Aner ikke! Men tipper det er ganske dyrt.
Where? 55 New Oxford Street (Tottenham Court Road), London.
How to get there? Siden det sent og undergrunnen da er stengt, er mitt forslag å ta en taxi, haha! Jeg aner ikke hvilke busser som går akkurat der om natten..

UPDATE: Nå har jeg vært på BLC så mange ganger at jeg ikke har telling lengre, og jeg elsker det! Vi drar nesten alltid på BLC når vi er ute, rett og slett fordi vi aldri vil hjem når klokken slår 3. Dessuten pleier de aller fleste kveldene på BLC å bli bra, så hvis vi har det kjedelig ett sted, er BLC alltid løsningen. Selvfølgelig er noen kvelder bedre enn andre, men sånn er det jo alltid. BLC er hvert fall det stedet vi har dratt tilbake til flest ganger, så jeg har et helt annet inntrykk av det nå enn hva jeg hadde første gangen jeg var der!

Har noen av dere vært på BLC? :-D

Liker

Kommentarer