Black/white

Hei hei! I dag var det opp og hoppe relativt tidlig for å ta noen blodprøver hos legen før jeg flytter til London. Jeg går jo snart inn i siste uken min i Norge, så da er det noen få ting som må på plass først. Hente nye resepter så jeg får med meg nok av alle medisinene mine, sjekke om jeg er allergisk osv osv.. Masse kjedelige ting, bare! Nå har jeg nettopp spist deilig urtebrød til lunsj sammen med pappa og er klar for et par episoder med Greek! #avhengig anyone?

Sheinside: bluse HER, H&M: skjørt, Converse: sko, Pieces: skjerf, Michael Kors: skinnjakke, Mulberry: veske.

Leppene mine har hovnet ganske mye opp nå; jeg vet ikke om dere ser det på bildene, men de er gaanske mye større enn i går, haha! Det gjør ikke direkte vondt, men jeg kjenner at det er ganske ømt, og på høyre side av overleppen begynner jeg å få et blåmerke på innsiden der hvor det er satt en sprøyte. Men det er helt normalt altså, så det skremmer meg ikke, bare syns det er morsomt å se hvordan jeg ville sett ut med så store lepper ;-) Også håper jeg at hevelsen går ned i løpet av kvelden, for i morgen tidlig skal jeg på jobb.. Det ser nesten ut som jeg har fått meg en på trynet, så nå er det frem med isposen!

Om noen timer kommer det et utfyllende innlegg om å leie leilghet i London, som jeg håper mange setter pris på. Titt innom i løpet av kvelden, da vel!

Hva syns du om dagens antrekk? :-)

  • Annet

Liker

Kommentarer