Black Friday!

Let's do some shopping! I dag er det Black Friday, noe som betyr saaaaalg!! Dette er kjempepopulært i USA, men blir bare mer og mer populært i Europa og Norge også. Og hvem liker vel ikke litt salg, spesielt rett før jul? De aller fleste nettbutikker har tilbud i dag, så her er det bare å slå til hvis man trenger ny kjole til julaften og nyttårsaften, ny sminke til partysesongen eller noen flere julegaver.

NELLY.COM

Lang paljettkjole HER / Grønn paljettkjole HER / Svart paljettkjole HER / Vinrød paljettkjole HER / Svart og sølv paljettkjole HER / Svart paljettkjole med mesh HER.

1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER.

Rød blondekjole HER / Rød kjole med detaljer på ryggen HER / Grønn kjole med detaljer på ermene HER / Rød kjole med detaljer HER / Grønn paljettkjole HER / Grønn kjole med svarte detaljer HER.

Nelly har i dag 10% rabatt på hele sortimentet (trykk), og 20% rabatt på utvalgte sko og hæler (trykk). Dere husker vel kjoleinnlegget jeg skrev for Nelly for litt siden med alle de fine kjolene over her? Nå kan dere spare litt på disse kjolene, og det er jo helt supert :-D Husk at du også kan vinne ønskelisten din på Nelly i disse dager! Bruk koden BLACKFRIDAY i kassen.

BLIVAKKER.NO

Min favorittfoundation HER / Mitt favorittsolpudder HER / Startkit HER / Verdens fineste rouge HER.

Jeg sverger til disse produktene for håret! Shampo HER / Balsam HER / Hårkur HER.

Blivakker har 25% rabatt på ALT, i tillegg til bonussalg som de kaller det. Det betyr at du får BareMinerals sminke på 30% rabatt, 30%rabatt på alt fra MD Formulations, 40% rabatt på alt fra TIGI osv. Blivakker fører mange av mine ravoritter, så jeg vurderer å slå til her faktisk. Nå blir det jo billigere enn å handle i England, til og med! Husk at Blivakker alltid har fri frakt også :-) Se hele sortimentet HER!

Annonselenker.

Happy shopping! Har du gjort noen kupp i dag allerede kanskje?

  • Annet

Liker

Kommentarer