Birthdaygirl

Hipp hurra for meg! Endelig er jeg 21 år, og voksen som pappa sier :-D Jeg ble vekket av at det ringte på døren med blomster og sjokolade til meg fra mamma, pappa, Fredrik og Dennis. ? Kjempefine! Deretter fikk jeg gave på sengen av Thea, og nå har vi nettopp spist en god, stor og lang frokost. Yum! Til "dessert" blir det brownies, men jeg kjenner at det blir en stund til.. Stappmett!

Nelliker er favoritten min, og det vet selvfølgelig mamma! Se så fine. ?

Mmm, vi hadde mye godt på bordet. Rundstykker, knekkebrød, ost, fenalår, syltetøy, sjokoladepålegg, agurk, sjokolademelk og juice. NAM!

Min favoritt i dag ble rundstykke med smør og fenalår, yum.

Gaven jeg fikk fra Thea i morges! Kjempefint smykke :-D

Jeg har fått masse fine gaver hittill, som jeg viser ved en senere anledning. I morgen kanskje. I dag skal vi jo på Justin Bieber konsert i 02 Arena!! Før den tid har vi tenkt til å ta oss en liten runde rundt i sentrum, gå fra Piccadilly og ende opp på Trafalgar Square hvor vi skal spise lunsj / tidlig middag på et tacosted. Er litt lei meg for at jeg ikke kan ta med kamera, for det får jeg jo ikke med meg inn på konserten.. Men dere må huske å følge med på instagram i dag! @christinaparrington heter jeg der, og du finner meg her.

- C

Liker

Kommentarer