Bicester and the countryside

Hallo hallo!

I går hadde vi en kjempelang dag.. Vi dro hjemmefra i 10 tiden med kursen mot Bicester, som jeg også skrev i innleggene i går. Der klarte vi å bruke relativt lang tid, og det var masse fint der, men jeg kjøpte faktisk ingenting. Føler meg litt dum som ba dere følge meg på instagram (@christinaparrington) da, jeg fikk ikke oppdatert noe særlig der i går. Jeg hadde ikke dekning omtrent hele dagen, og da dekningen kom tilbake mistet jeg 3G nettet. Perfekt!

Vi spiste lunsj på min lille favoritt bod (?), nemlig Jamie Oliver's Fabulous Feasts. Det er en slags bod, hvor du kan se inn på kjøkkenet, råvaren, mens de lager maten og alt. Skikkelig fint! Den ligger inne i selve Bicester Village.

Her ser dere litt bedre inn i boden :-) Sitteplasser er det dessverre bare ute, så det ble en ganske kjølig opplevelse denne gangen.. De endrer menyen regelmessig, og menyen er ikke så fryktelig stor, men det som er der er kjempegodt! Sist gang spiste vi en biffwrap, så jeg ville jo selvfølgelig ha det samme denne gangen. Den hadde de ikke lengre, nå hadde de den i et slags rundstykke i stede. Kjempegodt det også! Biffkjøttet er litt salt, noe jeg syns var skikkelig godt.

Da vi var ferdige på Bicester, tok vi kjøreturen langt utpå landet for pappa skulle hente noe til den nye bilen. Så da benyttet vi sjansen til å få tatt noen fine, høstlige bilder på landet! Fint, ikke sant? Dette var fryktelig kaldt det også, haha, så vi prøvde å være så raske som overhodet mulig..

Topshop: jeans, Zara: kåpe, Lindex: topp, Clarks: boots, Michael Kors: veske, Anna Dello Russo for H&M: smykke, RayBan: sunnies. 

Deretter gikk turen til IKEA!

Der klarte vi å bruke en god stund, fikk kjøpt øse, kjevle, flere stearinlys og Stine fikk endelig skrivebord. Hurra! Fra IKEA gikk turen til en gigantisk Tesco, hvor vi brukte godt over en time, kjøpte sinnsykt mye vann og ikke minst mat. Nå er kjøleskapet og skapene er virkelig fylt til randen! Det er kjempedeilig..

Kvelden avsluttet vi med masse deilig tapas, laget av mamma! Åh, jeg har savnet mamma sin mat veldig mye.. Se hvor mye godt det er på bordet her, da :-D Også har vi fått nye høstblomster på bordet. Fine, ikke sant? Vi ble hvert fall veldig mette alle sammen, og det smakte himmelsk!

 

- Christina

Liker

Kommentarer