Beautytips: coconut oil

Jeg har et helt genialt og budsjettvennlig skjønnhetstips til dere! I går kveld leste jeg litt rundt på nettet og kom over et tips om å bruke kokosolje som en slags hårkur, så rett før jeg la meg smørte jeg inn hele håret mitt med denne oljen. Håret mitt så skikkelig fettete ut, men det sier seg jo selv etter en runde med olje. Så la jeg meg med kokosoljen i hele året og dusjet det ut da jeg sto opp i morges. Først skyllet jeg, vasket det med shampo fra Joico K-pak og avsluttet med litt balsam fra samme merke. Og nå er håret mitt silkemykt!

Kokosolje kan brukes til så mangt, men tydeligvis er det et utrolig bra skjønnhetsprodukt også. Jeg kommer definitivt til å fortsette å bruke dette som hårkur/maske et par ganger i uken! Man kan også smøre oljen på huden, og det skal til og med være bra å spise noen teskjeer med kokosolje hver dag, enten i kaffen, smoothien eller bare rett ned. Kokos smaker jo utrolig godt spør du meg, så å blande inn litt av dette i kaffen for de som liker det, eller kakao for min del, høres utrolig yummy ut.

Kokosolje er i fast form, så jeg satt krukken i litt varmt vann slik at den smeltet før jeg smørte den i håret. Et annet tips er å kjøpe kokosolje på nett, enten på iHerb.com eller på amazon.co.uk. Jeg har kjøpt kokosolje på matbutikken i England til drøye 20 kroner, mens i Norge må du punge ut med nærmere 200 kr for en krukke på helsekosten! Så dersom du kjøper på nettet / i utlandet, er dette definitivt et budsjettvennlig skjønnhetsprodukt for fattig studenter ;-)

Flere som bruker kokosolje til noe annet enn matlaging? Del dine tips om kokosolje med meg!

  • Annet

Liker

Kommentarer