Beauty tip: Eylure

God søndagsmorgen! Tenkte jeg skulle starte denne deilige dagen med et lite skjønnhetstips som du kan ta i bruk neste helg, for eksempel. Nå nærmer også partysesongen seg; desember er jo den store festmåneden, så hva passer vel bedre enn å tipse dere om verdens fineste løsvipper? Før brukte jeg det veldig ofte, men så sluttet jeg og har ikke brukt det på kanskje to år. Helt til jeg flyttet inn med Henriette som seriøst er avhengig (haha) og hun viste meg de fineste vippene ever. Nå føler jeg meg naken uten, så de er et must når jeg skal ut! Bruker de ikke til hverdags, altså, bare fest.

De er fra Eylure og er i nummer 116. Jeg kjøper mine i en 3-pakk på Boots, men du kan også kjøpe ett og ett par. Tidligere har jeg bestilt løsvipper på eBay, og det anbefales virkelig, så dette paret kan du finne HER. Neste gang bestiller jeg faktisk derfra tror jeg, for det var en del billigere enn på Boots, hehe. Jeg bruker mine flere ganger, det er bare å ta godt vare på de. Jeg er på første paret og har brukt de hvert fall fem kvelder nå! Bare legg de pent fra deg og ta bort limet, så kan de fint brukes mange ganger.

Beklager så mye at det bare er iPhonebilder, men jeg har ingen bilder tatt med ordentlig kamera med disse på. Skal prøve å få tatt det da, men dere ser jo veldig tydelig hvordan de ser ut på. Thea har de også på seg, forresten. Skikkelig lange, men det gjør ikke noe når de er så naturlige, syns jeg! Hvis du derimot syns de blir litt i det lengste laget, så kan du fint bare klippe de litt. Jeg pleier å ta på eyeliner og så ett strøk med maskara, bare for at vippene mine skal bli svarte, før jeg setter på løsvippene. Du kan avslutte med litt maskara også, men da vil løsvippene bli fortere slitt i og med at du sminker de.

De ser kanskje litt kjipe ut og ikke så fine, i og med at de ikke er så mye, men jeg elsker de virkelig. Vi bruker de hele gjengen her nå, takket vært Henriette, hihi. Dette er hvert fall de fineste løsvippene jeg har prøvd, og jeg har prøvd mange par altså! Det ligger så mange i skuffen min som aldri blir brukt fordi de ikke er noe fine på.. Stort pluss at det følger med to små med lim per pakke med vipper, og at det limet faktsik er superbra. Vippene sitter på til jeg tar de av, og da ber ikke jeg om stor mer!

Så de ikke fine ut?
Forresten så kommer det en konkurranse i løpet av dagen, så følg med!

  • Annet

Liker

Kommentarer