Battersea Park

NÅ er det på tide med noen London-innlegg igjen, er dere ikke enige? Åh, som jeg har savnet å dele bilder fra storbyen med dere. Jeg har så mange innlegg på lur, jeg må bare prøve å få fordelt de jevnt utover fremover :-) Har bevisst spart på noen innlegg som har med London å gjøre slik at det ikke bare skal bli kjedelige ting om livet i Norge mens jeg er hjemme. Ikke at jeg tror de innleggene jeg har varer i over tre måneder, hehe, men men. I dag vil jeg tipse dere om vakre Battersea Park!

At jeg elsker parklivet er ikke noe å legge skjul på. Heldigvis for meg bugner London av vakre parker, og de tar virkelig ikke slutt! Jeg er sikker på at jeg kommer til å oppdage nye parker i lang til fremover. Den nyeste parken jeg har oppdaget, er fine Battersea Park i Battersea, tvers over Chelsea (Chelsea ligger på andre siden av River Thames). Jeg elsker området i og rundt Chelsea, og denne parken var virkelig intet unntak. Jeg fikk absolutt ikke gått i hele parken, men det jeg fikk sett av den var nydelig. Hit kommer jeg definitivt til å dra tilbake for en liten gåtur, for eksempel! Det er forresten også her vi trente tai chi, om noen husker det. 


 

Parken ligger faktisk rett ved Thamsen, som du så vidt ser til høyre her. Med andre ord kan man gå langs Thamsen og samtidig være inne i parken! Utrolig flott. På ett punkt her kan du også skimte London Eye i det fjerne. 

- battersea park -


 

Hvor? Battersea, SW11 4NJ.
Hvordan komme seg dit? Sloane Square undergrunn stasjon. Det er et lite stykke å gå herfra; gå mot Chelsea Bridge og kryss broen. Inngangen til parken ligger rett ved enden av broen på Battersea siden. 
Pris? Inngang i parken er gratis.

Hva syns du om bildene? 

Liker

Kommentarer