BareMinerals foundation

Gooood søndag morgen!

Jeg tok meg lørdagsfri i går, rett og slett fordi jeg satt på jobb fra 11 om morgenen til klokken ble 8 på kvelden. Antrekket var derfor grønt, og deretter en lyserosa koseshorts, så ikke noe å vise frem her med andre ord, hehe. Ellers tilbragte jeg lørdagskvelden min på sofaen etter et bedre grillmåltid med biff til middag, og det var utrolig deilig. Orker ikke annet når jeg har vært på jobb i ni timer, altså!

Men over til hva dette innlegget skal handle om; nemlig verdens beste foundation etter min mening. Jeg har brukt denne foundationen omtrent siden jeg begynte med sminke, og jeg er overbevist om at jeg aldri kommer til å bytte. Denne gangen bestilte jeg fra Blivakker.no, og fordi det går så mange rykter om at Blivakker.no selger falske produkter, vil jeg skrive litt om min erfaring med denne nettbutikken.

Jeg har kjøpt BareMinerals sminke på både hudsalonger, Blivakker.no, Feelunique.com og på Selfridge's, og fordi jeg har brukt den i så mange år føler jeg meg sikker nok til å si at jeg vet hvordan denne produktet skal føles på huden og jeg er helt sikker på at jeg hadde merket om jeg hadde fått et falskt produkt. Jeg pleier å bestille fra Feelunique nå som jeg bor i London, men fordi leveringstiden derfra til Norge kan være på nesten to uker, valgte jeg å bestille fra Blivakker.no denne gangen da jeg trengte sminke asap.

Prisen er 199 kr, og i London / på Feelunique koster den ca 20 pund, så dette blir omtrent det samme. I hudsalonger koster vel denne foundationen 450 kr, så 199 kr er virkelig et kupp! For godt til å være sant, vil noen kanskje si? Men sannheten er at det er faktisk ikke det. Som sagt, er dette prisen på den i England også, så det er faktisk ikke urealistisk billig. Jeg har bestilt fra Blivakker.no før, og jeg har aldri fått et falskt produkt derfra, heller ikke denne gangen. Produktet både ser og føles helt likt ut som de jeg har kjøpt på både Feelunique og på BareMinerals sine egne stands på Selfridge's og andre departmentstores i London.

Så min konklusjon er at kanskje de selger noen produkter falske, det kan jeg ikke uttale meg om, men BareMinerals foundation selger de hvert fall ekte vare av, og her er det mye penger å spare! Ikke noe galt med sminken jeg har fått derfra, så da ser jeg ingen grunn til å ikke handle der. I tillegg fikk jeg en rabattkode til dere da jeg handlet der, som gjør at dere får 15% rabatt dersom dere handler gjennom DENNElinken. Vil legge vet at jeg ikke får noe som helst for å skrive dette, og at det selvfølgelig er mine ærlige meninger. Jeg ville bare dele min erfaring med dere, og tipse om at dette produktet kan trygt kjøpes hos Blivakker.no etter min erfaring :-)

Har du bestilt fra Blivakker.no før? Del gjerne dine erfaringer i kommentarfeltet!

  • Annet

Liker

Kommentarer