Barbie

Da jeg kom over denne toppen på Primark så MÅTTE jeg bare ha den. Haha, jeg fikk nemlig navnet Barbie Girl tildelt på russeluen min, så jeg lo godt da jeg plukket med meg toppen hjem. Aldri trodde jeg at jeg skulle gå ute med den, men den er jo egentlig ganske kul syns jeg.. Jeg elsker rosa og jeg elsker crop tops nå om sommeren, så om det står Barbie på den får nå bare gå tenkte jeg! Så på lørdag tok jeg på meg denne på fotballfesten på Kontraskjæret (haha, passende anledning, jeg vet det), og jeg tror sannelig at den kommer til å bli brukt igjen. Jeg likte nemlig kombinasjonen av denne toppen og vintage Levi's shorts :-) På kvelden slang jeg en svart skinnjakke over!

- outfit of July 12th -

vintage levi's DIY: shorts, primark: crop top, birkenstock: sandaler, gucci: veske, rayban: solbriller, tiffanys / pilgrim: armbånd, omega: klokke.


Nå gleder jeg meg til ikke å skulle på jobb igjen før onsdag kveld, så jeg får tid til å skrive noen blogginnlegg jeg kan forhåndspublisere etter jobb i dag. Det er lett å glemme bort / bortprioritere bloggen når det er så mye jobbing, så jeg syns det er greit å ha noen innlegg på lur! Ellers gleder jeg meg til å slappe ekstra godt av med god mat og noen epsioder av Scandal :-) På en måte kjennes det ut som at det er hundre år siden jeg har hatt litt me-time, helt for meg selv.. Noen som kjenner igjen den følelsen? Men så er det deilig å jobbe også da, spesielt når jeg trives så godt!

Hva syns du om antrekket?

  • Skrevet i : Annet

Liker